INGREDIENTEN

 

• 1 KG RUNDERSTOOFVLEES IN BLOKJES

• 1 LTR KOUD WATER

• 1 RODE UI

• 200 GR KASTANJECHAMPIGNONS

• 100 GR BAKBOTER

• 1 RODE, GROENE EN GELE PAPRIKA

Grootmoeders stoofpot

gallery/runderstoofpot-espagnol-v_0000

U kunt alles verkrijgen bij Slager op Wielen

 

BEREIDING

Kruid de rundvleesblokjes met de Stoofvleeskruiden.

Smelt de boter in een grote pan en braad het vlees aan.

Doe een deksel op de pan en laat de rundvleesblokjes gaar stoven.

Snijd alle groenten in grove stukken en voeg deze toe aan de rundvleesblokjes.

Laat dit vervolgens 10 minuten meestoven.

Los de stoofvleessaus van Slager op Wielen op in het koude water en voeg dit aan het geheel toe.

Breng dit al roerend even aan de kook en laat het nog een paar minuten zachtjes doorsudderen.

 

• 20 GRAM STOOFVLEESKRUIDEN

• 120 GRAM STOOFVLEESSAUS

gallery/thumbnail